Grafisch

De grafische sector staat al jaren onder druk van steeds verder oprukkende wetgeving, die regels stelt aan het gebruik van vluchtige organische stoffen (VOS) in inkten, reinigings-middelen en hulpstoffen. Het gaat hierbij zowel om de veiligheid van de gebruiker als die van zijn leefomgeving.


Ecostoom heeft producten die bedrijven binnen de grafische industrie helpen om de doelstellingen op het gebied van milieu en veiligheid te halen. Dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van reiniging! Of het nu gaat om hoog-, vlak-, door- of diepdruk, Ecostoom kan bij het toepassen van diverse technieken uw bedrijf met kennis en reiniginsproducten ondersteunen. Zeker in offset, zeefdruk, diep- en flexodruk is inmiddels een ruime schat aan ervaring opgedaan.
Onze leverancier is lid van de EFTA; binnen deze organisatie zijn zij actief binnen de
milieucommissie.

Veel bedrijven zijn al omgeschakeld op “hoogkokende” danwel watergedragen systemen, afhankelijk van de toepassing. Ziet u op tegen het omschakelen? Vraagt u zich af wie uw medewerkers voorlicht, overtuigt, instrueert en begeleidt in het gebruik van veiligere reinigingsmiddelen? Ecostoom helpt! Onze specialisten begeleiden u en uw werknemers in het omschakelingstraject. En daarna!

Dieptereinigen van rasterwalsen Speciaal op het gebied van het dieptereinigen van raster-walsen heeft de leverancier van Ecostoom een samen-werking met Zecher, een gerenommeerd fabrikant van rasterwalsen. Middels een mobiele ultrasone reinigingsunit, die klanten korte of langere tijd kunnen huren, kan
periodieke dieptereiniging van de rasterwalsen plaats- vinden. Beelden van de CleanMobile oplossing van Zecher.

Dit betekent: een langere standtijd en een optimaal gebruik van het volume van de rasterwals, waardoor een hoge kleurkracht wordt behouden, en geen noodzaak om zelf in kostbare ultrasoonapparatuur te investeren!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!


Contactgegevens

Ecostoom - maakt het verschil

  • : Catharinadaal 55, 6715 KB  EDE
  •   : +31 6 5313 6649
  • : info@ecostoom.com
  • KvK : 63274795
  • IBAN : NL12 RABO 0102 0483 98
  • BTW : NL8551.64.761.B01

 

© Copyright 2019 Realisatie: Proxium