Bouw

In Nederland en België zijn veel bedrijven actief in de bouwsector, die daarmee omvangrijk genoemd mag worden. De eurocrisis en daaruit volgende nieuwe economische situatie hebben grote gevolgen voor de bouwsector.

Het aantal bouwvergunningen is in het afgelopen jaar afgenomen, en ook orderportefeuilles zijn minimaal gevuld. De sector staat onder druk, zij het aanzienlijk minder dan in 2012 toen er sprake was van een dramatische productiedaling van 8,5%. Vooral de nieuwbouw, zowel woningbouw als kantorenbouw, ondervindt de gevolgen van de ongunstige economische ontwikkeling.

Ook in de bouw spelen begrippen als veiligheid en duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Zoals in vele andere sectoren worden ondernemers ook in de bouw geconfronteerd met toenemende eisen op het gebied van ARBO en milieu. Met recht vragen vele ondernemers in de metaal zich af of ARBO- en milieueisen wel te combineren zijn met de toenemende concurrentie en de eisen van de markt.

Ecostoom heeft de oplossing! Het in de voorgaande alinea geschetste spanningsveld is al geruime tijd bij Ecostoom bekend. Als geen ander speelt Ecostoom hierop in door producten te leveren die snelheid, prestaties en kostenbeheersing koppelen aan een degelijk milieu- en arbobeleid.

Toepassingen De toepassingen in de bouw zijn legio: van het verwijderen van kalkaanslag in de betonindustrie tot het ontvetten van schilderwerk, bitumenverwijdering in de wegenbouw, lijmen- harsen- en kitverwijdering in de interieur- / keukenbouw en meubelindustrie, graffitiverwijdering en nog vele andere!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!


Contactgegevens

Ecostoom - maakt het verschil

  • : Catharinadaal 55, 6715 KB  EDE
  •   : +31 6 5313 6649
  • : info@ecostoom.com
  • KvK : 63274795
  • IBAN : NL12 RABO 0102 0483 98
  • BTW : NL8551.64.761.B01

 

© Copyright 2019 Realisatie: Proxium